

LINCOLN HILLS WATER VOLLEYBALL STEERING COMMITTEE MEETING AGENDA

Location:	Orchard Creek Media Room
Date:	January 19, 2023
Time:	3:00-5:15pm
Facilitator:	

Agenda Items

3:00 - 3:05	Call to Order – Chip Hill <u>Welcome SC & Guests and installation of new steering</u> <u>committee members Joe Keller chairperson, Carol</u> <u>Critch secretary and Kim Bovee Competitive Play</u> <u>Coordinator</u>	5 Minutes
3:05 - 3:10	Secretary – Carol Critch–	5 Minutes
3:10 - 3:20	Treasurer/Membership Report – Chip Hill	10 Minutes
3:20 - 3:30	Terri Vallis – Social Coordinator—potential event dates for 2023.	10 Minutes
3:30 - 3:40	Jerry Grisler – New Member/Mentor Coordinator	10 Minutes
3:40 - 3:55	Andee Lund – Recreational Play Coordinator-Discuss Policy & procedures for Recreational Play	15 Minutes
3:55 - 4:10	Kim Bovee– Competitive Play Coordinator – Discuss policy and procedures for Competitive play. Discuss procedure to allow 4R players to try out for level 4. Discuss policy and procedures for players that never play.	15 Minutes
4:10 - 4:15	Diane Ferrari – Communications Coordinator	5 Minutes
4:15 - 4:20	WebmasterCynthia Gronvold	5 Minutes
4:20- 4:25	Steve Bourn – Equipment Manager	5 Minutes

4:15 - 4:30	Mel Switzer – Training Coordinator Report	5 Minutes
4:30 - 4:35	Doug Blanchard – Email Coordinator	5 Minutes
<u>New Busines</u>	<u>ss</u>	
4:35-4:45		10 Minutes
Emailed Han	douts to SC Members prior to Meeting	

Treasurer & Membership Reports - Chip Hill