

Location: Orchard Creek Media Room

Date: August 18, 2022

Time: 3:00-5:15pm

Facilitator: Diane Ferrari

## **Agenda Items**

Agonaa Itoms		
3:00 - 3:05	Call to Order – Diane Ferrari (serving for Cindi Underwood/absent)	5 Minutes
	Welcome SC & Guests	
3:05 - 3:10	Joe Keller – Secretary	5 Minutes
	1. Documentation in August Minutes of SC email vote to approve visit of Lincoln Crossing to play at SCLH on September 1, 2022. Vote requested on 8/4/2022	
3:10 - 3:20	Chip Hill - Treasurer & Membership Coordinator	10 Minutes
3:20 - 3:30	Terri Vallis - Social Coordinator	10 Minutes
3:30 - 3:45	Jerry Grisler - New Member/Mentor Coordinator	15 Minutes
3:45 - 4:00	Andee Lund - Recreational Play Coordinator	15 Minutes
4:00 - 4:25	Eric Crisp – Competitive Play Coordinator  1. L4R Amended Proposal - Advancement to L4 Process  2. Rankings Advancement Limit Increase Proposal	25 Minutes
4:25 - 4:30	Diane Ferrari - Communications Coordinator	5 Minutes
4:30- 4:35	Tom Jasper – Equipment Manager	5 Minutes
4:35 - 4:40	Mel Switzer – Training Coordinator Report	5 Minutes
4:40 - 4:45	Doug Blanchard – Email Coordinator	5 Minutes

## **New Business**

**4:45 – 4:55** 10 Minutes

## **Emailed Handouts to SC Members prior to Meeting**

Treasurer & Membership Reports - Chip Hill L4R Amended Proposal - Eric Crisp Rankings Advancement Limit Increase Proposal - Eric Crisp