

LINCOLN HILLS WATER VOLLEYBALL STEERING COMMITTEE MEETING AGENDA

Location:	Orchard Creek Media Room
Date:	August 10, 2021
Time:	5:00-7:00pm
Facilitator:	Cindi Underwood

Agenda Items

5:00 - 5:05	Call to Order – Cindi Underwood	5 Minutes
	Welcome SC & Guests	

Steering Committee Member Reports

5:05 - 5:10	Introduction & Appointment of New Social Activities Coordinator for 2021 Term by SC	5 Minutes
5:10 - 5:20	Update on Play at Orchard Creek Pool	10 Minutes
	Adjustment to Temporary Play Schedule	
5:20 - 5:25	Colleen Mosca – Secretary's Report	5 Minutes
5:25 - 5:35	Mike Mosca – Treasurer & Membership	10 Minutes
5:35 - 5:50	Linda Swinton - Recreation Play	15 Minutes
	RPSC Report	
5:50 - 6:05	Eric Crisp – Competitive Play	15 Minutes
	CPSC Report	
6:05 - 6:15	Carol Critch – New Member/Mentor Coordinator	10 Minutes
6:15 - 6:20	Scotty Humphrey – Social Activities Coordinator	10 Minutes
6:20 - 6:25	Russ Palchak – Training Coordinator Report	5 Minutes

6:25 - 6:30	Gary Pfaff – Equipment Manager Report	5 Minutes
6:35 - 6:40	Ross Underwood – Email Coordinator	5 Minutes
<u>New Business</u>		
6:40 - 6:55	1. SC Meeting Time/Date Options	15 Minutes