

LINCOLN HILLS WATER VOLLEYBALL STEERING COMMITTEE MEETING AGENDA

Location:	Orchard Creek Media Room
Date:	July 21, 2022
Time:	3:00-5:15pm
Facilitator:	Cindi Underwood

Agenda Items

3:00 - 3:05	Call to Order – Cindi Underwood	5 Minutes
	Welcome SC & Guests	
3:05 - 3:10	Introduction, Nomination & Appointment of New Member/Mentor Coordinator to 2022 Steering Committee	5 Minutes
3:10 - 3:15	Joe Keller – Secretary	5 Minutes
3:15 - 3:25	Electronic Ranking Ballot Presentation –	10 Minutes
	Ross Underwood	
3:25 - 3:35	Chip Hill – Treasurer & Membership Coordinator	10 Minutes
3:35 - 3:45	Terri Vallis – Social Coordinator	10 Minutes
3:45 - 3:55	VACANT – New Member/Mentor Coordinator	10 Minutes
3:55 - 4:05	Discussion & Vote of Proposed New Play Schedule	10 Minutes
4:05 - 4:20	Andee Lund – Recreational Play Coordinator 1. Proposed Schedule Change	15 Minutes
4:20 - 4:35	Eric Crisp – Competitive Play Coordinator	15 Minutes
4:35 - 4:40	Diane Ferrari – Communications Coordinator	5 Minutes

4:40- 4:45	Tom Jasper – Equipment Manager	5 Minutes
4:45 - 4:50	Ross Underwood – Webmaster	5 Minutes
	Bylaws Format Change Proposal –	
	Open for Membership Comment	
4:50 - 4:55	Mel Switzer – Training Coordinator Report	5 Minutes
4:55 - 5:00	Doug Blanchard – Email Coordinator	5 Minutes
New Busines	<u>55</u>	
5:00- 5:15	John Cyphers – Request for Re-evaluation	15 Minutes
	douts to SC Members prior to Meeting	
	Membership Reports – Chip Hill	
	allot Presentation – Ross Underwood	
•	w WV Schedule – Cindi Underwood	
Request for l	Re-evaluation – John Cyphers	