

Location: Orchard Creek Media Room

Date: June 16, 2022

Time: 3:30-5:30pm

Facilitator: Cindi Underwood

Agenda Items

3:30 - 3:35	Call to Order – Cindi Underwood <u>Welcome SC & Guests</u>	5 Minutes
3:35 - 3:40	Joe Keller - Secretary	5 Minutes
3:40 - 3:55	Chip Hill – Treasurer & Membership Coordinator Electronic Payment Presentation	15 Minutes
3:55 - 4:05	Carol Critch – New Member/Mentor Coordinator	10 Minutes
4:05 - 4:15	Terri Vallis – Social Coordinator Discussion & Request to Increase Social Budget	10 Minutes
4:15 - 4:30	Discussion of Wednesday Recreational Play & Thursday Open Spot	15 Minutes
4:30- 4:45	Andee Lund - Recreational Play Coordinator	15 Minutes
4:45 - 5:05	Eric Crisp – Competitive Play Coordinator 1. Development of Level 4(Restricted) Division 2. Spring 2022 Ranking Calendar	20 Minutes
5:05- 5:10	Tom Jasper – Equipment Manager	5 Minutes
5:10 - 5:15	Ross Underwood – Webmaster Proposed Subcommittee Formation for Bylaws Change	5 Minutes
5:15 - 5:20	Mel Switzer – Training Coordinator Report	5 Minutes

5:20 - 5:25	Doug Blanchard – Email Coordinator	5 Minutes
New Busines	<u>s</u>	
5:25- 5:30		5 Minutes

Emailed Handouts to SC Members prior to Meeting

Treasurer & Membership Reports - Chip Hill New L4R Guidelines - Eric Crisp Fall 2022 Ranking Calendar - Eric Crisp