

Location: Orchard Creek Media Room

Date: May 19, 2022

Time: 3:00-5:15pm

Facilitator: Cindi Underwood

## **Agenda Items**

3:00 - 3:05	Call to Order – Cindi Underwood  Welcome SC & Guests	5 Minutes
3:05 - 3:10	Joe Keller - Secretary	5 Minutes
3:10 - 3:30	Discussion of possible Schedule Change – Elimination of Wednesday Recreational Play Slot	20 Minutes
3:30 - 3:50	Andee Lund – Recreational Play Coordinator  1. Monday Nights CRB Team/Rec Net Discussion	20 Minutes
	2. Thursday Night CRB & Rec Night Discussion	
	<ol><li>Tuesday Night "Bring A Friend" Night on one of the Tuesday Night Proposal</li></ol>	
3:50 - 4:05	Eric Crisp - Competitive Play Coordinator	15 Minutes
4:05 - 4:15	Carol Critch - New Member/Mentor Coordinator	10 Minutes
4:15 - 4:25	Terri Vallis – Social Coordinator	10 Minutes
	Discussion & Request to Increase Social Budget	
4:25 - 4:30	Diane Ferrari – Communications Coordinator	5 Minutes
4:30- 4:35	Tom Jasper – Equipment Manager	5 Minutes
4:40 - 4:45	Ross Underwood - Webmaster	5 Minutes
4:35 - 4:40	Mel Switzer – Training Coordinator Report	5 Minutes

4:40 - 4:45	Doug Blanchard – Email Coordinator	5 Minutes
New Busines	<u>s</u>	
4:45- 4:55		10 Minutes

**Emailed Handouts to SC Members prior to Meeting**