## LINCOLN HILLS WATER VOLLEYBALL STEERING COMMITTEE MEETING AGENDA

Location: Orchard Creek Media Room

Date: April 21, 2022

Time: 3:00-5:15pm

Facilitator: Cindi Underwood

## **Agenda Items**

| 3:00 - 3:05 | Call to Order – Cindi Underwood   | 5 Minutes  |
|-------------|---|------------|
|             | Welcome SC & Guests   |            |
| 3:05 - 3:10 | Introduction & Nomination of Joe Keller as<br>Secretary to the Steering Committee | 5 Minutes  |
| 3:10 - 3:25 | Discussion of Temporary Level 4 Team Night Schedule                               | 15 Minutes |
| 3:25 - 3:30 | Chip Hill – Treasurer & Membership Report   | 5 Minutes  |
| 3:30 - 3:45 | Andee Lund - Recreational Coordinator   | 15 Minutes |
| 3:45 - 4:00 | Eric Crisp – Competitive Play Coordinator   | 15 Minutes |
| 4:00 - 4:10 | Carol Critch – New Member/Mentor Coordinator                                      | 10 Minutes |
| 4:10 - 4:20 | Terri Vallis - Social Coordinator   | 10 Minutes |
|             | Discussion & Request to Increase Social Budget                                    |            |
| 4:20 - 4:25 | Diane Ferrari – Communications Coordinator  | 5 Minutes  |
| 4:25- 4:30  | Tom Jasper – Equipment Manager  | 5 Minutes  |
| 4:30 - 4:35 | Ross Underwood - Webmaster  | 5 Minutes  |
| 4:35 - 4:40 | Mel Switzer – Training Coordinator Report   | 5 Minutes  |
|             |   |            |

| 4:40 - 4:45  | Doug Blanchard – Email Coordinator                               | 5 Minutes  |
|--------------|--|------------|
| New Business |  |            |
| 4:45- 4:55   | Discuss changing By-Laws format to CCOC<br>Recommendation - Ross | 10 Minutes |

## **Emailed Handouts to SC Members prior to Meeting**

Chip Hill - Treasurer and Membership Report