

## LINCOLN HILLS WATER VOLLEYBALL STEERING COMMITTEE MEETING AGENDA

Location:	Multimedia Room, Orchard Creek Lodge
Date:	November 12, 2019
Time:	6:00-8:40pm
Facilitator:	Sidne George

**Agenda Items** 

6:00 - 6:05	Sidne Call to Order: quorum = 25% +	5 Minutes
	Welcome SC & Guests	

## **Steering Committee Member Reports**

6:05 - 6:10	Colleen Mosca – Secretary's Report	5 Minutes
	Approval of Minutes via Email	
6:10 - 6:40	Mike Mosca – Treasurer & Membership	30 Minutes
	Proposal re: online payment system	
6:40 - 6:50	Linda Swinton – Recreation Play	10 Minutes
	RPSC report	
6:50 - 7:00	Eric Crisp – Competitive Play	10 Minutes
	CPSC report	
7:00 - 7:05	Rosemary Elston – Communications	5 Minutes
	Coordinator Report	
7:05 - 7:15	Kim Bovee – Social Coordinator	10 Minutes
	Social Report	
7:15 - 7:20	Russ Palchak – Training Administrator	5 Minutes
	Training Report	
7:20 - 7:25	Dave Fogg – Equipment Manager	5 Minutes
	Equipment Report - absent	

Brenda Fogg – Mentor Coordinator	10 Minutes
Mentor Report - absent	
Ross Underwood – Web Master	15 Minutes
Website Report	
Survey	
Cindi Underwood – Email Communications	5 Minutes
	Mentor Report - absent Ross Underwood – Web Master Website Report Survey

## **Other Business**

7:55 – 8:20	Sidne – 2020 Steering Committee members, recruiting and official election via website from Nov 15-30. <u>Chairperson</u> : Cindi <u>Treasurer/Membership</u> : <u>Equipment Manager</u> : <u>Email Coordinator</u> :	25 Minutes
8:20 - 8:30	Sidne – wrap up and Thank You	10 minutes
	Rhonda – 'Sunshine Club' Possibility for 2020	0 Minutes

## Emailed Handouts

Colleen Mosca – Oct 2019 Minutes Mike Mosca – Treasury and Membership report