Location: Multimedia Room, Orchard Creek Lodge

Date: September 10, 2019

Time: 6:00-8:40pm

Facilitator: Cindi Underwood

(sub for Sidne George)

## **Agenda Items**

6:00 – 6:05 Cindi Call to Order 5 Minutes

\*Quorum = Club Bylaws

Article V. Voting

Item #3. A quorum is required for voting purposes; it will be defined as follows: For the <u>Steering Committee</u>, a quorum shall be a <u>majority of Steering Committee members</u>. For a general membership meeting, a quorum shall

consist of 25% of members.

Welcome SC & Guests

## **Steering Committee Member Reports**

6:05 - 6:10	Colleen Mosca - Secretary's Report	5 Minutes
	Approval of Minutes via Email	
6:10 - 6:20	Mike Mosca – Treasurer & Membership	10 Minutes
6:20 - 6:50	Linda Swinton – Recreation Play  RPSC report  1. Revised Red Ball Evaluation Form for Ranking – Vote Required  2. Discussion – Red Ball Practice Drills on Tuesday evenings Net 1 - 6:20pm  3. Discussion – How to amend Monday Team Night sign-up process rotation of non-3C players.	30 Minutes

6:50 - 7:10	Eric Crisp – Competitive Play CPSC report	30 Minutes
	Review Level 4-6 Fall Ranking Updates	
7:10 - 7:15	Rosemary Elston – Communications Coordinator Report	5 Minutes
7:15 - 7:25	Kim Bovee - Social Coordinator	10 Minutes
	Social Report	
7:25 - 7:30	Russ Palchak – Training Administrator Report	5 Minutes
7:30 - 7:45	Dave Fogg – Equipment Manager Report	15 Minutes
7:45 – 8:00	Brenda Fogg – Mentor Coordinator	15 Minutes
8:00 - 8:15	Ross Underwood - Web Master	15 Minutes
	Electronic Payment - Vote Required	
8:15 - 8:20	Cindi Underwood – Email Communications	5 Minutes
New Business		
8:20 - 8:40	Rhonda George – 'Sunshine Club'	10 Minutes

## **Emailed Handouts**

Colleen Mosca – Aug 2019 Minutes Mike Mosca – Treasury and Membership report Ross Underwood – Electronic Payment report