Location: Multimedia Room, Orchard Creek Lodge

Date: August 13, 2019

Time: 6:00-8:40pm

Facilitator: Sidne George

## **Agenda Items**

6:00 - 6:05 Sidne Call to Order: quorum = 25% + 5 Minutes

Welcome SC & Guests

## **Steering Committee Member Reports**

6:05 - 6:10	Colleen Mosca - Secretary's Report	5 Minutes
	Approval of Minutes via Email	
6:10 - 6:20	Mike Mosca - Treasurer & Membership	10 Minutes
6:20 - 7:20	Sidne George – Recreation Play	60 Minutes
	Introduce Linda Swinton - candidate for RPSC Chairperson	
	Linda - presentation	
	For Approval – Linda as new RPSC Chairperson	
	Discussion:	
	<ul> <li>Resumption of Normal RBCT Play and Functions (including new player evals)</li> </ul>	
	<ul> <li>Reduced Period of Ranking for the RBCT Level in particular as it pertains to adding new players prior to the month freeze point</li> </ul>	
7:20 - 7:40	Eric Crisp – Competitive Play	30 Minutes
	CPSC report	
	Review Level 4-6 Fall rating schedule	

7:40 – 7:45	Rosemary Elston – Communications Coordinator Report	5 Minutes
7:45 - 7:55	Kim Bovee - Social Coordinator	10 Minutes
	Social Report	
7:55 – 8:00	Russ Palchak – Training Administrator Report	5 Minutes
absent	Dave Fogg – Equipment Manager Report	Minutes
absent	Brenda Fogg – Mentor Coordinator	Minutes
8:00 - 8:15	Ross Underwood - Web Master	15 Minutes
8:15 - 8:20	Cindi Underwood – Email Communications	5 Minutes
New Business		
8:20 - 8:40	Rhonda - 'Sunshine Club'	10 Minutes
	Sidne - Tuesday Net 1 utilization	10 Minutes

## **Emailed Handouts**

Sidne George – Jul 2019 Minutes

Mike Mosca – Treasury and Membership report