Location: Multimedia Room, Orchard Creek Lodge

Date: July 9, 2019

Time: 6:00-8:30pm

Facilitator: Sidne George

## **Agenda Items**

6:00 - 6:05 Sidne Call to Order: quorum = 25% + 5 Minutes

Welcome SC & Guests

<b>Guest Presentations</b>
----------------------------

6:05 – 6:20 Harriet Rogers 15 Minutes

Jul 1, 3C Play

Petitions to increase 3C to 9 players

Q&A

## **Steering Committee Member Reports**

absent	Colleen Mosca - Secretary's Report	5 Minutes
	Approval of Minutes via Email	
absent	Mike Mosca – Treasurer & Membership	10 Minutes
6:20 - 7:20	Eric Crisp - Competitive Play	60 Minutes
	Discussion – Jim Cristie's request – ability to participate in Aug ranking when he will be gone the entire rating/ranking period. Absent Jul 30-Sep 8.	
	For Approval - Absence Policy	
7:20 - 8:00	Cyndi Rinde Sidne George – Recreation Play	50 Minutes
	Cyndi's resignation	
	Discuss RPSC Options For Approval	

8:00 - 8:05	Rosemary Elston – Communications Coordinator Report	5 Minutes
8:05 - 8:20	Kim Bovee - Social Coordinator	15 Minutes
	Social Report	
	Reporting Incidents	
absent	Russ Palchak – Training Administrator Report	Minutes
absent	Dave Fogg – Equipment Manager Report	Minutes
	The blocking net will be worked on and fixed this week	
absent	Brenda Fogg – Mentor Coordinator	Minutes
	New member: Joe Martin  David Five Heaven to sing him.	
	Dave F will be mentoring him probably starting on July 13.	
	<ul> <li>Jesse Oxman made Level 4</li> </ul>	
	<ul><li>(Mentor Mel Switzer)</li><li>Jackie Jabbora made Level 4</li></ul>	
	(Mentor Joe Baquera)	
	Ross Underwood - Web Master	Minutes
	Cindi Underwood – Email Communications	Minutes
New Business		
8:20 - 8:30	New Business	10 Minutes
	SC Members	
	Club Members in Attendance	

## **Emailed Handouts**

Colleen Mosca – Jun 2019 Minutes Mike Mosca – Treasury and Membership report Eric Crisp – Absence Policy