

Location: Multimedia Room, Orchard Creek Lodge

Date: June 11, 2019

Time: 6:00-8:30pm

Facilitator: Sidne George

## **Agenda Items**

6:00 - 6:05 Welcome SC & Guests 5 Minutes

Sidne call to order

Steering Committee Member Reports		
6:05 - 6:10	Colleen Mosca - Secretary's Report	5 Minutes
	Approval of Minutes via Email	
6:10 - 6:20	Mike Mosca – Treasurer & Membership Chairperson Financial Report / Membership Report	10 Minutes
6:20 - 6:50	Eric Crisp – Competitive Play	30 Minutes
	CPSC Report	
	For Approval - Absence Policy	
	For Approval – Ranking Process & 2020 Ranking Calendar	
6:50 - 7:20	Cyndi Rinde – Recreation Play	30 Minutes
	RPSC Report	
7:20 - 7:25	Rosemary Elston – Communications Coordinator Report	5 Minutes
7:25 – 7:35	Kim Bovee - Social Coordinator	10 Minutes
	Social Report	
	Ranking Process Review (from last month's meeting)	

7:35 – 7:40	Russ Palchak – Training Administrator Report	5 Minutes
7:40 – 7:50	Dave Fogg – Equipment Manager Report	10 Minutes
7:50 – 8:00	Brenda Fogg – Mentor Coordinator Mentor Report	10 Minutes
8:00 - 8:30	New Business SC Members Club Members in Attendance	30 Minutes

## **Emailed Handouts**

Colleen Mosca – Apr 2019 Minutes Mike Mosca – Treasury and Membership report Eric Crisp – Absence Policy, Ranking Process Changes, 2020 Ranking Calendar