

## LINCOLN HILLS WATER VOLLEYBALL STEERING COMMITTEE MEETING AGENDA

Location:	Orchard Creek Media Room	
Date:	February 17, 2022	
Time:	3:00-5:15pm	
Facilitator:	Cindi Underwood	

## Agenda Items

3:00 - 3:05	Call to Order – Cindi Underwood	5 Minutes
	Welcome SC & Guests	
3:05 - 3:10	Nomination & Appointment of Social Coordinator to 2022 Steering Committee Terri Vallis	5 Minutes
3:10 - 3:20	Sidne George – Secretary Report	10 Minutes
	Signing of January Minutes for Banking Purposes	
3:20 - 3:35	Wednesday Play Schedule – Open Discussion	15 Minutes
	Carol Critch	
	Chip Hill – Absent – See emailed reports	
3:35 - 3:50	Linda Swinton - Recreation Play Coordinator	15 Minutes
3:50 - 4:05	Eric Crisp – Competitive Play Coordinator	15 Minutes
	Gene LaFaunce Memorial Tournament (March 7-10)	
4:05 - 4:15	Carol Critch – New Member/Mentor Coordinator	10 Minutes
4:15 - 4:25	Terri Vallis – Social Coordinator	10 Minutes
4:25 - 4:30	Diane Ferrari – Communications Coordinator	5 Minutes

4:30 - 4:35	Tom Jasper – Equipment Manager	5 Minutes
4:35 - 4:40	Ross Underwood - Webmaster	5 Minutes
4:40 - 4:45	Mel Switzer – Training Coordinator Report WJU Match Event Nights – Feb. 21 & 24	5 Minutes
4:45 - 4:50	Doug Blanchard – Email Coordinator	5 Minutes
<u>New Business</u>		
4:50- 4:55		5 Minutes

Emailed Handouts to SC Members prior to Meeting Chip Hill – Treasury and Membership Report