## LINCOLN HILLS WATER VOLLEYBALL STEERING COMMITTEE MEETING AGENDA

Location: Orchard Creek Media Room

Date: February 16, 2023

Time: 3:00-5:15pm

Facilitator:

## **Agenda Items**

3:00 - 3:05	Call to Order - Diane Ferrari	5 Minutes
3:05 - 3:15	Secretary - Carol Critch—	10 Minutes
3:15 - 3:25	Treasurer/Membership Report - Chip Hill	10 Minutes
3:20 - 3:30	Terri Vallis - Social Coordinator—potential event dates for 2023.	10 Minutes
3:30 - 4:00	Jerry Grisler – New Member/Mentor Coordinator- amendment to operating policy and procedures, proposal for a 30 day requirement in REC/CRB before advancing to competitive ball.	30 Minutes
4:00 - 4:00	Andee Lund – vacation	0 Minutes
4:00 - 4:30	Kim Bovee – Competitive Play Coordinator – Discussion on serving position, roster members who don't participate in team play, and March phase II Ranking of top 5 players for each level.	30 Minutes
4:30 - 4:35	Diane Ferrari – Communications Coordinator	5 Minutes
4:35 - 4:35	Webmaster Cynthia Gronvold-Vacation	0 Minutes
4:35- 4:45	Steve Bourn – Equipment Manager	10 Minutes
4:45 - 4:50	Mel Switzer – Training Coordinator Report	5 Minutes

New Business	
4:50 - 5:00	10 Minutes

## **Emailed Handouts to SC Members prior to Meeting**

Treasurer & Membership Reports - Chip Hill