

LINCOLN HILLS WATER VOLLEYBALL STEERING COMMITTEE MEETING AGENDA

Location:	Orchard Creek Media Room	
Date:	November 17, 2022	
Time:	3:00-5:15pm	
Facilitator:	Cindi Underwood	

Agenda Items

3:00 - 3:05	Call to Order – Cindi Underwood	5 Minutes
	Welcome SC & Guests	
3:05 - 3:15	Chairperson Report	10 Minutes
3:15 - 3:20	Secretary – Joe Keller	5 Minutes
3:25 - 3:30	Introduction of Steering Committee candidates for 2023- 2024 year – Cindi	5 minutes
3:20 - 3:30	Treasurer/Membership Report – Chip Hill	10 Minutes
3:30 - 3:40	Explanation of proposed changes made to Club Operating Policies & Procedures – Chip	10 Minutes
3:40 - 3:50	Terri Vallis – Social Coordinator	10 Minutes
3:50 - 4:00	Jerry Grisler – New Member/Mentor Coordinator Mentoring Protocol Discussion	10 Minutes
4:15 - 4:30	Andee Lund – Recreational Play Coordinator CRB Discussion	15 Minutes
4:30 - 4:40	Eric Crisp – Competitive Play Coordinator	10 Minutes
4:40 - 4:45	Diane Ferrari – Communications Coordinator	5 Minutes
4:45 - 4:50	Ross Underwood - Webmaster	5 Minutes

4:50- 4:55	Tom Jasper – Equipment Manager	5 Minutes
4:55 - 5:00	Mel Switzer – Training Coordinator Report	5 Minutes
5:00 - 5:05	Doug Blanchard – Email Coordinator	5 Minutes
New Busines	<u>s</u>	
5:05- 5:15	Ladies Competitive Play Night – Kim Bovee	10 Minutes

Emailed Handouts to SC Members prior to Meeting Treasurer & Membership Reports – Chip Hill