

Location: Orchard Creek Media Room

Date: October 20, 2022

Time: 3:00-5:15pm

Facilitator: Cindi Underwood

Agenda Items

3:00 - 3:05	Call to Order - Cindi Underwood	5 Minutes
	Welcome SC & Guests	
3:05 - 3:10	Secretary – Joe Keller	5 Minutes
3:10 - 3:20	Treasurer/Membership Report - Chip Hill	10 Minutes
3:20 - 3:25	Update of Steering Committee positions open for Election & Appointment for the 2023-24 year – Cindi Underwood	5 Minutes
3:25 - 3:40	Discussion & Adoption of Club Operating Policies & Procedures – Chip	15 Minutes
3:40 - 3:50	Discussion of Residency Requirements for Membership per CCOC Guidelines - Cindi	10 Minutes
3:50 - 4:00	Terri Vallis – Social Coordinator	10 Minutes
4:00 - 4:10	Jerry Grisler – New Member/Mentor Coordinator	10 Minutes
4:10 - 4:25	Andee Lund – Recreational Play Coordinator	15 Minutes
4:25 - 4:40	Eric Crisp – Competitive Play Coordinator	15 Minutes
4:40 - 4:45	Diane Ferrari – Communications Coordinator	5 Minutes
4:45 - 4:50	Ross Underwood - Webmaster	5 Minutes

4:50- 4:55	Tom Jasper – Equipment Manager	5 Minutes
4:55 - 5:00	Mel Switzer – Training Coordinator Report	5 Minutes
5:00 - 5:05	Doug Blanchard – Email Coordinator	5 Minutes
New Busines	<u>ss</u>	
5:05- 5:15		10 Minutes

Emailed Handouts to SC Members prior to Meeting

Treasurer & Membership Reports - Chip Hill New Operating Policies & Procedures (OPAP) Document - Chip Hill