Location: Orchard Creek Fine Arts Room

Date: October 12, 2021

Time: 4:00-6:45pm

Facilitator: Cindi Underwood

Agenda Items

4:00 – 4:05 Call to Order – Cindi Underwood 5 Minutes

Welcome SC & Guests

Steering Committee Member Reports

4:05 - 4:10	Documentation of Steering Committee email votes completed prior to October Board meeting 1. Approval of WJU – November 18 th Tournament	5 Minutes
4:10 - 4:15	Explanation of requests for email votes	5 Minutes
4:15 - 4:25	Revisit of WJU Scholarship Donation	10 Minutes
4:25 - 4:40	Discussion of RBC & L4 Evaluation process	15 Minutes
4:40 - 4:50	2021-2022 Steering Committee Positions & Election Review	10 Minutes
4:50 -5:00	Club Attire Revision Discussion & Vote	10 Minutes
5:00 - 5:15	Equipment Complaint from Resident & Proposed Solution – Ross Underwood	15 Minutes
5:15 - 5:20	Colleen Mosca - Secretary Report	5 Minutes
5:20 - 5:30	Mike Mosca – Treasurer & Membership Report	10 Minutes

5:30 - 5:45	Linda Swinton - Recreation Play Coordinator	15 Minutes
5:45 - 6:00	Eric Crisp - Competitive Play Coordinator	15 Minutes
	(Ross presenting for Eric)	
6:00 - 6:10	Carol Critch – New Member/Mentor Coordinator	10 Minutes
6:10 - 6:20	Scotty Humphrey – Social Activities Coordinator	10 Minutes
6:20 - 6:25	Sidne George - Webmaster	5 Minutes
6:25 - 6:30	Russ Palchak – Training Coordinator Report	5 Minutes
6:30 - 6:35	Ross Underwood – Email Coordinator	5 Minutes
New Business		
6:35- 6:45		10 Minutes

Emailed Handouts to SC Members prior to Meeting

Mike Mosca – Treasury and Membership Report Cindi Underwood – L4 & CRB Evaluation Process