

Location: Orchard Creek Media Room

Date: September 20, 2023

Time: 1:00-3:00pm

Facilitator:

# **Agenda Items**

1:00 - 1:02	Call to Order – JOSEPH KELLER	2 Minutes
1:02 - 105	Carol Critch—Approval of secretary's report	3 Minutes
4.05.4.45	Treasurer/Membership Report – Chip Hill	10 Minutes
1:05- 1:15	Approval of treasurer's report	10 Milliates
1:15- 1:25	PATRICIA SLAVEN - Social Coordinator- Fall Festival	10 Minutes
	Discussion on how rankings are performed.	
1:25 - 1:30	Jerry Grisler - New Member/Mentor Coordinator	5 Minutes
	<ol> <li>Discuss and vote on a policy that states no mentoring during rankings.</li> </ol>	
	(2) Discuss & pursue the necessity and criteria for Mentoring Certification Training. Outlined by Jerry, Patricia & Millie.	
1:30- 1:45	Andee Lund—Recreational Play Coordinator—CRB tryouts==Is it capped? If so, how many is it capped at.	15 Minutes
1:45 -2:15	Kim Bovee= Competitive Play Coordinator – Proposal for Earned status designation. Discussion on Rankings	30 Minutes
2:15- 2:20	Diane Ferrari – Communications Coordinator	5 Minutes
2:20- 2:20	WebmasterCynthia Gradwohl absent	0 Minutes
2:20- 2:30	Equipment Manager—Mel	10 Minutes

2:30- 2:40	Mel Switzer – Training Coordinator –	10 Minutes
2:40 - 2:45	Doug Blanchard – Email Coordinator—Discussion on email protocol.	5 Minutes

## **New Business**

2:20 - 3:00

### Doug

Change current operating Policy and Procedures – Player may not be lowered more than 1 level during rankings.

#### DISCUSSION

**OLD BUSINESS** 

EXPIRING TERMS AT THE END OF 2023

#### **Nominations**

Communications (Diane) Hollis has accepted.

Competitive Play Coordinator (Kim) Merril has accepted.

New Member Coordinator (Jerry) is considering a 2<sup>nd</sup> trerm.

Recreational Play Coordinator (Andee) (open) she will do it again if no one wants the position.

Social Activities (Patricia)

Training Coordinator (Millie FOR 2024)

Equipment Manager (Mel for 2023-24)